Geen producten (0)
Leverbaar op bestelling
BIO Dierenurn = 100% duurzaam BIO Dierenurn = 100% duurzaam BIO Dierenurn = 100% duurzaam BIO Dierenurn = 100% duurzaam BIO Dierenurn = 100% duurzaam BIO Dierenurn = 100% duurzaam BIO Dierenurn = 100% duurzaam BIO Dierenurn = 100% duurzaam
1 2 3 4 5 6 7 8
 

BIO Dierenurn = 100% duurzaam

€ 69,99 (inclusief btw 21%)
Levertijd circa 3 weken
Specificaties
Productcode 45-208
Omschrijving

Webwinkel Keurmerk

Biologisch afbreekbare dierenurn, op basis van het cradle-to-cradle concept.

De BIO-dierenurn is een zeer bijzondere, handgedraaide urn. Vervaardigd van een 100% natuurproduct, in een zo duurzaam mogelijk proces. Het is daarmee een zeer 'groene' urn met minimale belasting voor het milieu.

Onze BIO-urn bestaat uit een mix van 3 kleisoorten, die een iets grove structuur hebben. De BIO-urn krijgt een geheel eigen en unieke uitstraling en karakter, doordat de kleuren zich op natuurlijke en onvoorspelbare wijze mengen tijdens het draaien. 

De BIO-urn is niet gebakken, alleen gedroogd. De urn blijft kwetsbaar en dient met een zekere voorzichtigheid behandeld te worden. Uniek aan de BIO-urn is de kleurstelling die nooit hetzelfde is én dat deze ongebakken toch jarenlang - onder droge omstandigheden - bewaard kan worden.

De BIO-urn met as kan op een zelfgekozen moment begraven of te water gelaten worden zonder enig milieubezwaar, de urn zal langzaam maar uiteindelijk volledig worden opgenomen door de aarde. Daarmee is de cirkel rond: van stof tot stof.

De BIO-urn is verkijgbaar in het model klokbeker, hierin uitgevoerd zorgt de speciale kleimix voor een rustieke uitstraling. 

De BIO-urn wordt geleverd met een 100% natuurlijke kurkdop, waarmee de vulopening in de onderzijde klemmend wordt afgesloten.

Voor het juiste formaat dierenurn  gebruik je de volgende richtlijn:

 (gewicht - formaat urn):

Gewicht Maat Eenheid Hoogte urn  Breedte urn
tot 1 Kg : 1/8 Liter ca. 10 cm ca. 6,5 cm
tot 4 Kg  : 1/4 Liter  ca. 11,5 cm ca. 8 cm
tot 8 Kg : 1/2 Liter ca. 15 cm ca. 9 cm
tot 12 Kg : 1 Liter ca. 19 cm ca. 11 cm
tot 20 Kg : 1,5 Liter ca. 23 cm ca. 12,5 cm 
tot 40 Kg : 2 Liter ca. 25,5 cm ca. 13,5 cm
tot 60 Kg : 2,5 Liter ca. 28 cm ca. 14,5 cm
> 60 Kg : 3 Liter ca. 30 cm ca. 15,5 cm

nb. Handwerk brengt natuurlijke variaties, geen van de modellen is identiek. De maatvoering is geschat, niet geeikt.

Let op: de as wordt altijd vermalen. Dit kan in een grove structuur of fijn. Hoe fijner de as, hoe kleiner het volume van de urn kan zijn. Wordt uw dier nog gecremeerd, stem dit dan af met het crematorium.  

Wanneer je een deel van de as wilt (laten) verstrooien, dan kan je uiteraard met een kleiner model volstaan.

Gratis verzending vanaf 99,-

Dit product wordt zorgvuldig verpakt en bij een bestelwaarde boven de 99 euro gratis binnen 2-3 werkdagen verzonden via DHL. Al onze urnen worden met de hand vervaardigd en kunnen daarom qua kleur enigszins afwijken van de foto's. Mits niet voorradig wordt deze mooie urn speciaal voor jou op bestelling gemaakt, de levertijd bedraagt in dat laatste geval circa 4 weken. 

Reacties