Geen producten (0)

Dierenurn met Naam van je Huisdier, in meerdere kleuren verkrijgbaar

€ 79,99 (inclusief btw 21%)
Levertijd circa 3 weken
Specificaties
Productcode 72-900
Omschrijving

Webwinkel Keurmerk

Elegant model dierenurn met naam en eventueel datum.

Een naaminscriptie en eventueel een datum geeft je dierenurn een zeer persoonlijk karakter. De letters en cijfers worden er met de hand 'ingekrast', waarna de glazuur wordt aangebracht. De naam en datum wordt zo subtiel, doch duidelijk weergegeven op de urn. 

Wanneer je kiest voor het vermelden van de datum dan plaatsen wij deze standaard onder de naam van je dier. Wil je dit anders, vermeld dit dan in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Twijfels je of je wens mogelijk is? Neem gerust contact met ons op. 

Dit model dierenurn is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

De urn is verkrijgbaar is stijlvol zijdemat zwart of zijdemat wit, maar ook in prachtige glanzende pasteltinten (zie voorbeeld aan de hand van foto van knuffelkeien). Meer rustiek zijn de kleuren gemêleerd perengroen en roestbruin.

Dit model dierenurn is aan de bovenzijde rond afgewerkt. Wens je liever een urn met naam van je huisdier waarin je een waxinelichtje kunt plaatsen? Kies dan voor de dierenurn met naam en waxinelichtje uitsparing.

Deze urn lijkt voorzien van een deksel, maar dit is slechts schijn. Aan de onderzijde bevindt zich een vulopening, die wordt afgesloten met een bijgeleverde kunststof dop.  

Voor het juiste formaat dierenurn  gebruik je de volgende richtlijn:

 (gewicht - formaat urn):

Gewicht Maat Eenheid Hoogte urn  Breedte urn 
tot 1 Kg : 1/8 Liter ca. 7,5 cm ca. 8 cm
tot 4 Kg  : 1/4 Liter  ca. 11 cm ca. 10 cm
tot 8 Kg : 1/2 Liter ca. 12,5 cm ca. 12 cm
tot 12 Kg : 1 Liter ca. 15 cm ca. 13 cm
tot 20 Kg : 1,5 Liter ca. 16,5 cm ca. 17 cm 
tot 40 Kg : 2 Liter ca. 18,5 cm ca. 19 cm
tot 60 Kg : 2,5 Liter ca. 20 cm ca. 20 cm

nb. Handwerk brengt natuurlijke variaties, geen van de modellen is identiek. De maatvoering is geschat, niet geeikt.

Let op: de as wordt altijd vermalen. Dit kan in een grove structuur of fijn. Hoe fijner de as, hoe kleiner het volume van de urn kan zijn. Wordt uw dier nog gecremeerd, stem dit dan af met het crematorium.  

Wanneer je een deel van de as wilt (laten) verstrooien, dan kan je uiteraard met een kleiner model volstaan.

Verzendkosten slechts 5,99 Gratis verzending vanaf 99,-

Dit product wordt zorgvuldig verpakt en binnen 2-3 werkdagen verzonden via DHL, je betaalt slechts 5,99 verzendkosten. Bij een bestelwaarde boven de 99 euro betaal je GEEN verzendkosten. Deze mooie urn wordt speciaal voor jou met de hand en op bestelling gemaakt, de levertijd bedraagt daarom 4-6 weken.  Al onze urnen worden met de hand vervaardigd en kunnen daarom enigszins afwijken van de foto's. ATTENTIE: OMDAT DEZE URN GEPERSONALISEERD WORDT VERVALT OP DIT PRODUCT HET RETOURRECHT.

Reacties